Uncategorized

PO, PO, PO / Holanda liberalizon vizat për Kosovarët, shkoni në Amsterdam nga kjo datë pa vizë

Vjen Lajmi Bombastik Për LIBERALIZIMIN E Vizave Nga Holanda Për KosovëHolanda, njëra nga shtetet skeptike të BE-së për liberalizim të vizave për Kosovën me anë të një letre urimi të kryeministrit të këtij vendi për homologun e tij kosovar ka thënë se Holanda e mbështetë Kosovën me gjithë zemër, njofton ZKM.

Në letrën e tij kryeministri Mark Rutte e ka uruar Kurti duke i thënë se ka marrë mandat të fortë dhe se shteti i tij është i përkushtuar ndaj rrugës së Kosovës drejt integrimit evropian. /

Related Articles

Back to top button