Nura duke pirë qaj demanton ‘gojëkëqinjët’

Nura duke pirë qaj demanton ‘gojëkëqinjët’

Kryetari i komuëns së Skenderajt dje ka kalur një pasdite në mesin e penisionisteve të kësaj komunë ne lokalin qe ai ju ka siguruar për këtë kategori të shoqërisë sonë, shkruan rajoni.org.

Ai gjatë kësaj vizite atyrë u ka premtuar ndihme për sigurimin e inventarit për këtë lokal dhe mundësin e zgjerimit të këtij lokali me një taras përpara të cilën pensionistet do ta shfrytezonin në kohën e veres.

Subjektet e këtushmë opozitare kohë më parë kishin kritikuar pushtetin së hapja e këtij lokal ka ndodhur vetem për tu fotografuar ndërsa Nura sotë më viziten në këtë lokal ka deshmuar të kundërten.
Ai ne profilin e tij në facebook ka shkruar.

Vikend të mirë për të gjithë ju të dashur qytetar!
Nga një çaj me pensionistët në ambientin e bukur të Klubit të Pensionistëve në Skenderaj.


Leave a Reply

Your email address will not be published.