LAJMI I FUNDIT : Përhajr na qoftë Hashim Thaçi po kthehet në këtë ditë ja detajet

LAJMI I FUNDIT : Përhajr na qoftë Hashim Thaçi po kthehet në këtë ditë ja detajet

LAJMI I FUNDIT : Përhajr na qoftë Hashim Thaçi po kthehet në këtë ditë ja detajet.Gazetari Valon Syla ka thënë se Hashim Thaçi do të kthehet në Kosovë në muajin prill.Këto komente ai i ka thënë në emisionin Pressing në T7. “Kam informacione që Hashim Thaçi kthehet në prill”, ka shkruar ai.

Tutje ai ka thënë se në historinë e Kosovës janë vetëm dy figura që do të futen në historinë e vendit.“Në historinë e Kosovës kanë me u mbajtë mend Hashim Thaçi dhe Ibrahim Rugova”, ka shtuar ai.“Kam informacione që Hashim Thaçi kthehet në prill”, ka shkruar ai.


Leave a Reply

Your email address will not be published.