Alkesander Vucic: Le te ndodh destabiIizimi ne BaIIkan, sepse ashtu e marim Kosoven

Alkesander Vucic: Le te ndodh destabiIizimi ne BaIIkan, sepse ashtu e marim Kosoven

Aleksander Vucic ne intervisten e tij te fundit sapo i pro.vokoi prap shqiptaret. Me situaten e fundit e krijuar ne Ukraine, Aleksander Vucic tha qe ne jemi dhe do mbetemi me Rusine, por nje gje eshte e sigurte, qe neqoftese ndodh destabilizimi ne Ballkan, atehere te jeni te sigurte se Kosova do kthehet tek ne. Si e komentoni kete pro.vokim te Vucicit ?


Leave a Reply

Your email address will not be published.