“Afganistani u pu.shtua per 9 dite, Serbia me dashte e merr Kosoven per 9 ore”

“Afganistani u pu.shtua per 9 dite, Serbia me dashte e merr Kosoven per 9 ore”

Buzhala: Af ganistanin e morren për 9 ditë, Serbia e merr Kosovën për 9 orë.Gazetari dhe ish pronari i gazetës Express z. Berat Buzhala ka iro,nizuar me ngjarjet e fundit në Af gani,stan duke i ndërlidhur edhe me Kosovën. Ai gjithashtu ka thumbuar edhe dia,sporën.Ja postimi i tij i plotë: Qikjohja te ndodhe kur i thu Ame rikes “a po largohesh prej ktyhit, se na jena shtet sov,ran”. J


Leave a Reply

Your email address will not be published.